Een overzicht van onze diensten

Glasbewassing

Schone ramen geven elke ruimte, zowel binnen als van buiten, een frisse en aangename uitstraling. Het is hierdoor belangrijk dat ramen regelmatig gereinigd worden. Hiervoor schakelt u Totalclean dienstverlening in. Onze gediplomeerde glazenwassers maken al uw ramen weer helemaal streeploos schoon.

Wij werken hierbij uitsluitend op de traditionele manier, daardoor kunnen onze medewerkers de ramen aan zowel de binnen- als buitenzijde professioneel kunnen reinigen.

Bij de glasbewassing worden de kozijnen uiteraard niet vergeten, zodat na afloop uw gehele raampartij weer glanzend schoon is.

Tevens kunt u ook een afspraak maken voor Glasbewassing binnen.

Klik hier om een afspraak te maken

Reiniging zonnepanelen

Vuil en stof wat op het zonnepaneel valt zal door regen en sneeuw naar de onderrand van het paneel spoelen, hierdoor ontstaat er een rand met vuil en alg dat tussen het glas en het aluminium frame zal ophopen. Dit randje vuil zorgt ervoor dat de onderste interne string minder licht kan ontvangen en dus minder energie zal produceren, dit heeft tot gevolg dat deze string in by-pass wordt gezet en verliest u 1/3de van de energieopbrengst.

Alg en vuil kan ervoor zorgen dat uw systeem binnen een aantal jaar na aanschaf slechts 2/3de aan energie zal produceren. Tevens zal door ophoping van alg en vuil de kans worden vergroot dat het zonnepaneel lek raakt en er vocht tussen het glas en de zonnecellen kan kruipen.

Regen dat op een plat dak valt spat viezigheid op dat op het dak ligt, u zult merken dat na een regenbui het paneel vies is geworden door dit opspattende vuil. Dit proces versnelt de afname van energieproductie en is het dus zaak een systeem op een plat dak vaker te reinigen.

Totalclean dienstverlening reinigt voor zowel zakelijk als particuliere klanten. Zonnepanelen worden gereinigd met telescopische stelen voorzien van zeer zachte borstels. Wij maken gebruik van osmose water. Osmose water maakt vlekvrij schoon.

Klik hier om een afspraak te maken

Wist u dat?

Volgens de boeken is glazenwasser sinds 1878 een officieel beroep. Voor die tijd lapten de meeste mensen hun eigen ramen, maar sinds er hoger werd gebouwd en mensen steeds lastiger bij hun ramen konden komen, werd glazenwassen een echt beroep.

Glazenwassers waren vaak ruige mannen

Mannen met tattoos die geen angst voor grote hoogten hadden. Veel glazenwassers uit die tijd waren afkomstig uit de zeevaart. Mannen die gewend waren om op grote hoogten te werken. Tot op de dag van vandaag komen glazenwassers vaak uit de familie. Vader begon zijn bedrijf en zoonlief nam het later over. Eerst als leerling om door te groeien naar halfwas glazenwasser en vervolgens als volleerd glazenwasser het bedrijf uiteindelijk van zijn vader over te nemen.

Spinnen behandeling

Wat houdt dit precies in?

Een antispin behandeling is een milieuvriendelijke oplossing en veilig voor mens, dier en plant.
Het geeft uw pand een representatieve uitstraling en weert spinnen en andere insecten. Deze spinnen en insecten zullen langdurig wegblijven door de beschermlaag.

Eerst worden de spinnenwebben en spinnennesten verwijderd.
Daarna behandelen we de schuilplaatsen en looproutes waar de spinnen zich het liefst ophouden.

Door deze behandeling zal er een beschermlaag ontstaan op de behandelde delen waardoor spinnenwebben niet meer hechten en de spin vertrekt.

Klik hier om een afspraak te maken

Hoge druk reiniging

Van dak tot dakgoot en van gevel tot terrastegel, wij reinigen alles grondig voor u.

Door de milieuvriendelijke producten die wij gebruiken wordt alles netjes gereinigd en het milieu niet meer belast dan nodig is.

Afhankelijk van het soort vervuiling en de materialen die zijn toegepast op uw gevel bepalen wij de beste behandeling voor uw pand.

Of het nu normale vervuiling is, graffiti of een oude gevel die moet worden opgefrist, wij hebben een passende oplossing voor u.

Om het beste en het duurzaamste resultaat te bereiken kunnen wij uw gevel na reiniging impregneren of coaten.

Klik hier om een afspraak te maken

Dakgoot reiniging

Dakgoten schoonmaken is geen overbodige luxe: zodoende bent u ervan verzekerd dat het hemelwater ongehinderd afgevoerd kan worden.
Doet u dat niet, dan bestaat de kans op waterschade aan de buitenmuren, of aan de dakgoot zelf, het kan zelfs lijden tot lekkage's.

Zeker als er veel bomen in de nabijheid van uw woning of pand staan is de kans op vuil in de dakgoot groot.
Bladeren en takken hopen opeen, en voordat u er erg in heeft groeit er een halvetuin in uw dakgoot.
Dat moet u dus niet willen en dakgoten schoonmaken is dan zeker een must.

Klik hier om een afspraak te maken

Houtwerk

Waarvoor is deze behandeling belangrijk?

Houtwerk heeft veel te verduren door de weersinvloeden waardoor het sterk aangetast kan worden.

Het is dan ook belangrijk om dit goed te onderhouden.

Het reinigen van het houtwerk geeft niet alleen een mooi en fris uiterlijk aan uw bedrijfspand of woning maar is ook bevorderlijk voor het schilderwerk.

Klik hier om een afspraak te maken

Winkels en kantoren schoonmaken

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het schoonmaken van uw winkel of kantoor?

In dat geval houdt Totalclean dienstverlening zich aanbevolen! Wij gaan professioneel te werk met de nodige kennis en ervaring. U kunt ons inschakelen voor het schoonmaken van uw winkel- of kantoorpand.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem direct contact op!

Neem contact met ons op voor een scherpe offerte en profiteer nu van 20% voorjaarskorting!

Klik hier om een afspraak te maken

Gevelreiniging

De gevels van een pand hebben te lijden onder de invloed van weer, wind en vervuiling in de lucht. Gevels raken vervuild en verouderd, waardoor ze hun uitstraling verliezen. Gelukkig kunt u door middel van gevelreiniging uw pand weer als nieuw laten tonen.

In overleg plannen we de reiniging in en voeren deze met onze deskundige medewerkers uit. Natuurlijk zorgen we zelf voor de benodigde middelen en materialen, en ruimen we na de reiniging alles netjes op.

Klik hier om een afspraak te maken

Bouwschoon opleveren

Voor bouwbedrijven en/of particulieren die hun (pas gebouwde) panden (bouw)schoon willen opleveren aan hun klanten, verzorgen wij de schoonmaak helemaal naar wens. Denk daarbij aan het vegen van het complete pand, de cementsluier verwijderen, ramen wassen en andere werkzaamheden die u wenst.

Altijd volgens planning

Uw vaste contactpersoon bij Totalclean dienstverlening overlegt met u welke werkzaamheden u precies verricht wilt hebben en hoe wij dit gaan verzorgen. Wij passen ons optimaal aan naar uw planning, zodat alles op tijd wordt gedaan. Wat uw wensen ook zijn, u krijgt altijd een schoonmaakprogramma op maat.

Verbouwing detailhandel

Ook voor detailhandelaren die gaan verbouwen verzorgen wij de opleveringsschoonmaak. Zo weet u zeker dat uw winkel weer helemaal schoon is als de eerste klanten voor de deur staan. En dat is wel zo prettig natuurlijk.

Ontruiming woning

Zelfs voor schoonmaak in combinatie met ontruiming van woningen kunt u bij ons terecht. Ook op dit gebied hebben wij de nodige kennis en ervaring.

Interesse in bouwschoon opleveren? Neem contact met ons op!

Klik hier om een afspraak te maken

Osmose water reinigen? Tuckeren

U als klant heeft de indruk dat wij niet zien wat we doen en dat wij niet goed uw houtwerkreinigen als wij de ramen wassen met osmosewater maar het reinigen met osmose water is wel delijk een schonere en veiligere manier van ramenwassen zo spoelt het water door de kieren en borstel je al het vuil op en tussen en hout/raamwerk weg even naspoelen en uw kozijn inc houtwerk is weer helemaal gerienigt met de hand en spons is oo altikd een prachtig resultaat je kan hierbij niet goed tussen kiertes komen en je poets simpelweg veel vuil van de een naar de andere kant

Hier een kleine uitleg...

De kwaliteit is bij eerste gebruik met het Tuckerpole/Telewash systeem tussen de 70-80%, dat omdat kort gezegd het raam nog moet wennen aan het osmosewater. Bij de eerst volgende wasbeurt zal het oplopen richting de 100%. Dit heeft te maken met het feit dat osmosewater een groot vuil oplossend vermogen heeft en daardoor veel vuil zal losmaken wat vaak op het eerste oog niet zichtbaar was, denk hierbij aan vuil rond en -in- kieren wat los komt door het gebruik van het vele water, wat uiteindelijk de omlijstingen/kozijnen weer ten goede komt.

Klik hier om een afspraak te maken

Geinterreseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

06 266 177 80

Of ga naar ons Afspraak maken