Totalclean dienstverlening Team

Ons team

Wij beschikken over een jong, flexibel en gedreven team glazenwassers die samen met veel ervaring en een professionele zienswijze uw locatie komen reinigen. Daarnaast staat ons team altijd open voor aanvullende wensen.

Tevens beschikt Totalclean over diverse specialistische en professionele apparatuur waarmee wij zorgvuldig uw woning of kantoor compleet kunnen reinigen. Zoals een Osmose systeem en hogedrukreiniging. De mogelijkheden over deze diensten kunt u op deze website vinden.

Bekijk onze diensten


Onze glazenwassers

Kevin Vermeulen

Wij staan voor u klaar!

Wij staan 24/7 paraat, via ons online contact formulier kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen, binnen 24 uur heeft u een berichtje terug. Redden wij het niet om uw glazen op de gewensde datum te wassen, dan nemen wij ruim van tevoren contact met u op voor een nieuwe afspraak.

Bij het zoeken naar een glazenwasser kiest u dus automatisch een vakman met hart voor uw huis. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Wij weten als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles regelmatig schoongemaakt wordt zodat uw huis als nieuw eruit blijft zien. Eens in het jaar een keer al het houtwerk van uw gehele huis onderhanden nemen bespaart u een hoop aan schilderwerk.

Geinterreseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

06 266 177 80

Maak vrijblijvend een afspraak: Afspraak maken