Wij zijn Totalclean dienstverlening

Wie zijn wij?

Totalclean dienstverlening is een jong, dynamisch en gemotiveerd glazenwassersbedrijf gevestigd in Hilversum, het Gooi. Door de centrale ligging van ons bedrijf kunnen wij bij u snel op locatie zijn.

Bij ons staat de kwaliteit van onze geleverde diensten centraal.

Zoals u kunt begrijpen passen wij onze diensten aan per adres. Voor ons is geen enkele woning hetzelfde! Het is onze uitdaging om u als klant tevreden te stellen en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op deze manier kunnen wij onze diensten aan uw wensen aanpassen en het nodige onderhoud correct uitvoeren.

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten zult u merken dat het schilderwerk van uw woning een langere levensduur heeft en dit vertaald zich vervolgens weer in de onderhoudskosten van uw woning!

Onze missie

Wij van Totalclean dienstverlening willen door middel van het aanbieden van kwalitatief hoogstaande diensten onze klanten tevreden stellen en een lange vruchtbare relatie met ze aangaan.

Totalclean dienstverlening missie is de wereld om ons heen mooier maken met smetteloos schone en puntgave gevels. We ontzorgen de klant door het totale gevelonderhoud uit handen te nemen. Wij zijn de extra ogen voor u op de meest onbereikbare plekken. Met goede zorg voor de gevel, verlengen wij de technische en esthetische levensduur van uw woning. Ook voorkomt Totalclean dienstverlening extra kosten door regelmatig en goed onderhoud.

Wij staan voor u klaar!

Wij staan 24/7 paraat, via ons online contact formulier kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen, binnen 24 uur heeft u een berichtje terug. Redden wij het niet om uw glazen op de gewensde datum te wassen, dan nemen wij ruim van tevoren contact met u op voor een nieuwe afspraak.

Bij het zoeken naar een glazenwasser kiest u dus automatisch een vakman met hart voor uw huis. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Wij weten als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles regelmatig schoongemaakt wordt zodat uw huis als nieuw eruit blijft zien. Eens in het jaar een keer al het houtwerk van uw gehele huis onderhanden nemen bespaart u een hoop aan schilderwerk.

Geinterreseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

06 266 177 80

Of ga naar ons inschrijf formulier